Werkgeversportaal

Nieuws

Twee Factor authenticatie
De Twee factor authenticatie (2FA) problemen zijn opgelost en is weer ingeschakeld.
Controleer eventueel ook de spam/ongewenste email folder bij ontvangst van de code.


Uitstel Twee factor authenticatie
Bij het inloggen met de nieuwe Twee factor authenticatie (2FA) deden zich helaas niet voorziene problemen voor. We hebben daarom de 2FA voor nu even verwijderd. We zijn hard bezig om dit probleem op te lossen. U hoeft hiervoor niet te bellen. Meteen nadat we het probleem hebben opgelost, zetten wij een nieuw bericht op onze site. U kunt natuurlijk wel op de gebruikelijke manier inloggen.


Twee factor authenticatie
Op 30 januari verandert onze inlogprocedure. Vanaf dan geldt de Twee factor authenticatie (2FA). Na het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord volgt een extra inlogstap. Na de klik op de knop ‘Login’ krijgt u een verificatiecode op het bij ons bekende e-mailadres. Pas na het invoeren en bevestigen van deze verificatiecode krijgt u toegang tot uw account.

Waarom 2FA?
Het toevoegen van een extra factor bij het inloggen, verhoogt de veiligheid van uw account. Voor een hacker (aanvaller) maakt 2FA het moeilijker om toegang te krijgen tot uw gegevens. Ook vermindert de invoering van 2FA het risico dat onze systemen via uw account aangevallen worden.


Declaratie Programmalasten
Vanaf eind juni 2022 ontvangt u deze alleen nog per e-mail. Beschikken we niet over een e-mailadres, dan ontvangt u deze per post. Daarnaast is het betaalkenmerk gewijzigd. Meer informatie vindt u terug in de e-mail die u op 16 juni heeft ontvangen.


Indexatie
In september 2022 heeft de jaarlijkse indexering van de contractprijzen plaatsgevonden. De contractprijzen zijn geïndexeerd per 1 januari 2022. Deze indexatie is met terugwerkende kracht tot januari 2022, waardoor u in de factuurmaand september meerdere bij- en afmutaties in de specificatie ziet.